2014. november 11., kedd

Első bejegyzés

Ezt a blogot elsősorban az információcsere miatt indítottam.Itt lazábban el lehet beszélgetni a Pó-deltás horgászatról,élményeitekről,sikerekről,kudarcokról..A Póval kapcsolatban szerintem nincsen okos horgász aki meg tudja mondani hogy mikor mit és hogyan kell csinálni, itt nincsen képlet ami alapján az ember megfogja élete nagy halát...általában ott van az a bizonyos kis "bibi"...
De ,véleményem szerint a legfontosabb dolog a Pón a tapasztalat.Tapasztalat a vízzel,az időjárással,az áradással,az apály-dagály jelenséggel, az uralkodó széliránnyal,a csefalókkal-,mint táplálékhal időszakos megjelenésével,az éppen aktuális horgászmódszerekkel  kapcsolatban,és ezzel már jó néhány témát érintettünk,de ez csak a töredéke, ahhoz hogy valaki jó eséllyel eredményes legyen a Pón. A Pó folyón való horgászattal kapcsolatban egy könyvet is lehetne írni, de az sem adná meg a választ arra ,hogy mikor és hogyan kell az óriásharcsák közül fogni..csak egyet.
Szeretném ha ebben a most induló blogban egymást segítenétek tapasztalataitokkal,emellett ,én is teszek fel skiccelt rajzokat a horgászmódszerekről,bólyázásról,pergetésről,kuttyogásról.Szeretném ha segítenénk egymást, a tapasztalatok megosztásával. Emiatt fontos, hogy írjatok hozzászólásokat a blogbejegyzésekhez. Továbbá azt is szeretném kérni tőletek -visszajáróktól-, hogy konkrét helyeket ne osszatok meg  nyilvánosan -segítőszándékkal-, mert szeretnénk ha ezeken a helyeken -sportszerű horgászattal- még több horgász részesülne hasonló élményekben.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal